Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 
Ehdot                                                                                                                
                                                                                                                                   
Myytäviä tavaroita ja vaatteita voi alkaa tuomaan aloituspäivänä liikkeen aukeamisaikaan. Erikseen sovittaessa niitä voi tuoda jo aloituspäivää edeltävän myyntipäivän sulkemisaikaa vasten.
 

Myyntipaikan vuokra maksetaan aloituksen yhteydessä. Aloituspäivän maksamattomasta pöytävuokrasta peritään

5 €:n lisämaksu viivästyneenä veloituksena. Peruuttamaton myyntipaikkavaraus poistetaan varausjärjestelmästä, mikäli sitä ei ensimmäisen myyntipäivän aikana oteta käyttöön.

 
Myyntipaikan varannut huolehtii tavaroiden hinnoittelusta, niiden asettelemisesta myyntipaikalle ja varmistaa myyntiin tarkoitettujen paristollisten, elektronisten ja muiden sähköisten laitteiden toimivuuden. Myytävät tavarat eivät saa haitata yleistä kulkua käytävillä. Myyntipaikka pitää olla tyhjennettynä viimeisen myyntipäivän sulkemisaikaan mennessä. Tyhjentämättömästä paikasta veloitetaan 25 € tyhjennysmaksu ja tavaroita säilytetään kahden viikon ajan. Noutamatta jääneiden tavaroiden omistusoikeus siirtyy Itsepalvelutori Flaxille.
 
Myyntiin ei saa tuoda piraatti-, aikuisviihde-, elintarvike- tai lääke-tuotteita. Liiketilaan ei saa tuoda minkäänlaisia aseita tai helposti syttyviä aineita. Kantajalleen ja ympärillä oleville vaaraa aiheuttavat esineet ovat ehdottomasti kielletty.   
 
Itsepalvelutori Flaxi pidättää oikeuden poistaa ehtojen vastaiset ja laittomaksi katsomansa esineet. Myyntipaikan vuokranneella on vastuu vastoin ehtoja tuotujen esineiden aiheuttamista vahingoista. Itsepalvelutori Flaxi ei vastaa tavaroissa ilmenevistä vioista, puutteista, varastetuista tai kadonneista tavaroista, tavaroiden tuhoutumisesta tulipalo-, tai vesivahingon yhteydessä. Itsepalvelutori Flaxi ei myöskään vastaa murron, vahingonteon tai ilkivallan yhteydessä tuhoutuneesta tavarasta. Myytävillä tavaroilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myynnissä olevat tavarat ovat myyntiin tuoneiden omistuksessa ja heillä on kaikki niihin liittyvät vastuut.
 
Myyntiajan umpeuduttua Itsepalvelutori Flaxi tilittää myyntitulot myyntipaikan vuokranneen ilmoittamalle tilille tai vaihtoehtoisesti sopimuksen mukaan käteisellä.
 

Itsepalvelutori Flaxi pidättää kaikki oikeudet ehtojen muutoksiin.